Gå til indhold

En besigtigelse er et møde hvor Landsbyggefonden besøger de projekter, de støtter, for at vurdere om støtten de har sagt, de vil give, er passende.

Inden besigtigelsen havde Landsbyggefonden indstillet Moserne til at få 18,6 millioner kroner i støtte til energidemonstrationsprojektet. Efter besigtigelsen øgede Landsbyggefonden støtten til Moserne til 25,1 millioner kroner.

Besigtigelsen startede med, at der blev holdt et møde, hvor de tekniske rådgivere, Brøndby Kommune, Lars, driftsfolk, BO-VEST og afdelingsformand og formand i Tranemosegård Lars Jensen deltog.

Efter mødet besøgte deltagerne fire lejligheder i Moserne.

Separator icon

Hvem er Landsbyggefonden?

Du undrer dig måske over hvem Landsbyggefonden er, og hvorfor de giver penge til renoveringen af Moserne? Landsbyggefonden er en selvejende institution der støtter renovering af almene boligafdelinger.

Landsbyggefonden har til formål at støtte og udvikle alment boligbyggeri gennem forskellige tilskuds- og låneordninger. Det er en selvejende institution, der er stiftet af de almene boligorganisationer og oprettet ved lov.

Pengene i Landsbyggefonden kommer fra de almene beboere. Når boligafdelingens realkreditlån er betalt ud efter f.x. 30 år skal afdelingen fortsætte med at indbetale et beløb svarende til afdrag og renter på lånet. Pengene går så i stedet til fonden.

Du kan blive klogere på hvad Landsbyggefonden er for en størrelse i filmen herunder: