Ejendomsfunktionær med ”grønne’’ fingre til BO-VEST - Maglelund

BO-VEST søger en ejendomsfunktionær, med erfaring inde for grønt arbejde, til Vestegnens største boligselskab. Dit fokus vil derfor ligge på at holde afdelingens grønne områder i velholdt stand. Hos os får du masser af frisk luft, glade kolleger og afvekslende opgaver. Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der arbejder hen imod en 4 dages arbejdsuge med fuld løn, så er chancen her.

Velkommen til BO-VEST

Din nye arbejdsplads bliver Maglelund i Brøndby Strand. Afdelingen består af 376 etageboliger fordelt på 2 etager. Afdelingen er et murstensbyggeri fra 50’erne og beliggende i et indbydende grønt område.

Du får 5 gode kolleger og du bliver en del af et solidt sammenhold, her er god stemning, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt.

Du refererer til ejendomsmesteren, og den fysiske placering vil være på ejendomskontoret i afdelingen.

Du sørger for at holde vores grønne områder, samt ren- og vedligeholdelsen af disse.

Som ejendomsfunktionær har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingen samt betjening af afdelingens beboere.

Det forventes, at du sammen med de øvrige medarbejdere deltager i:

  • Renholdelse og pasning af udearealer
  • Snerydning og glatførebekæmpelse
  • Affaldshåndtering
  • Beskæring
  • Mindre anlægsopgaver

Du brænder for at servicere beboere og arbejde ude

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Herudover har du:

  • Overblik, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
  • Kan formulere dig i skrift og tale i dansk

Det praktiske

Den ugentlige arbejdstid er i øjeblikket på 37 timer ekskl. frokost. Vi arbejder hen imod en 4 dages arbejdsuge til fuld løn.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL-Danmarks Almene Boliger samt tilhørende lokalaftale.

Kontakt

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Morten Gullaksen på telefon 60 35 28 05.

Ansøgning

Send din ansøgning via linket med relevante bilag senest den 20. oktober 2024. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I ansættelsesprocessen indhenter vi egne oplyste referencer fx fra tidligere arbejdsgivere, samarbejdspartnere o.l.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside bo-vest.dk.

BO-VEST er en almen boligadministrationsorganisation, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj, København og Ringsted. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens 20.000 medlemmer.

Søg jobbet